Multishape zsírbontás

Csak néhány szalonban elérhető ez az egyedülálló, modern kezelés, mellyel hihetetlen eredményeket érhetünk el!

A rádiófrekvencia és a vákuum kettős erejének köszönhetően végleg búcsút inthetsz a nemkívánatos narancsbőrnek és megszabadulhatsz néhány centitől azokról a területekről is, ahonnan eddig lehetetlennek tűnt. Így pontosan onnan fogsz fogyni, ahonnan szeretnél! Az álomalak már nem álom többé!

A vákuumos nyirokmasszázs az egyik leghatékonyabb eljárás a bőr textúrájának javítására. Hatékony a bőrfeszesítésben, regenerálásban és segíti a makacs zsírlerakódások lebontását, illetve a felgyülemlett méreganyagok kiürülését. Serkenti a nyirokkeringést és javítja a sejtek oxigénellátását.

Milyen problémára ajánljuk a kezelést?
Narancsbőr kezelésére; nyirokkeringés javítására; bőrfiatalításra, feszesítésre; makacs zsírpárnák eltüntetésére.

Hogyan történik a kezelés?
A vákuummasszázs a köpölyözésre épül. A kezelőfej beszippantja a bőrt, és a vákuum, illetve a masszírozás erejének kettős hatásával szétroncsolja a zsírsejteket. A szívóhatás következtében a nyirokáramlás akár az ötvenszeresére is felgyorsulhat, így a feloldott zsír és salakanyagok a nyirokkeringésbe jutva távozni tudnak a szervezetből. Emellett edzi a kötőszövetet, gyorsul a vénás keringés, ezáltal javul a kötőszövet oxigénellátása és anyagcseréje.

A rádiófrekvenciának köszönhetően a zsírbontás mellett a feszesítésre is koncentrálunk, így a bőröd rugalmasabb lesz és javul a kötőszövetek állapota, a kezelt területen feszes és tónusos bőr jön létre. Az RF technológia a legújabb tudományos megoldást kínálja a cellulit és testformázás kezelésében. Már az első kezelésnél meggyőző eredményeket láthatunk. Egyszerre kezeli a mélyen fekvő és felületi zsírrétegeket, valamint pontos bőrmelegítést végez kis energiával és fájdalommentesen, így azonnal kisimítja és feszesíti a bőrt.

Hány alkalom szükséges?
Egy kezeléssorozat 8-10 alkalomból áll, mely heti 1-2 alkalommal végezhető.
Fontos a kezelés után napi 2-3 liter folyadék fogyasztása.

A vákuum miatt a kezelés csak szőrmentes testfelületen végezhető el.