Ultrahangos arcmasszázs

Ultrahangos hatóanyag-bevitel
arc- és dekoltázsmasszázzsal

A ragyogóan üde és egészséges bőrért

Milyen problémára ajánljuk a kezelést?
Aknés bőr; Finom ráncok; Dehidratált, száraz bőr; Sápadt, fakó bőr; Általános bőrregenerálásra; Hegek halványítására;

Hogyan történik a kezelés?
Az ultrahangos kezelés során különféle hatóanyagokat, vitaminokat és ásványi anyagokat juttatunk be a bőr mélyebb rétegeibe, melyek növelik a bőr ellenálló képességét, frissé varázsolják, hidratálják és kisimítják az igénybe vett arcbőrt.

A kezelés során az ultrahang rezgését a bőrbe vezetjük, ami az alsó rétegekig hatolva „magával viszi” a különböző szérumok hatóanyagait. A rezgések hatására a szövetekben mikromasszázs jön létre, miközben hő termelődik. Ez tovább segíti a jótékony folyamatokat, a mélyebb felszívódást, és javítja a vér- és nyirokkeringést. A kezelés lassítja a bőr öregedését, csökkenti a ráncokat és sejtmegújító hatása van. A bőr feszesebb, rugalmasabb lesz.

Ezután következik a frissítő, stresszoldó, bőrkisimító arc- és dekoltázsmasszázs.
A masszázs a legősibb gyógymódok egyike. Feladata a bőr felpuhítása, táplálása, az egyén relaxálása. Az arcmasszázs hatására a kötőszövetek élettani folyamatai felgyorsulnak, fokozódik a sejtek és rostok képződése, ezért a masszázs elengedhetetlen az öregedési folyamatok késleltetésében. Hatására javul a bőrben az oxigén-, és tápanyagellátottság, oldja az arcizmok feszültségét, növeli a vérkeringést, anyagcserefokozó, megszünteti a fejfájást és elősegíti a melléküregek, illetve arcüregek tisztulását. Az arc idegeire gyakorolt nyomás csökkenti az idegrendszer feszültségét, ezért nyugtató hatású.  Egy kiadós arcmasszázs után frissebb, bársonyosabb, feszesebb lesz a bőrünk és a lelkünket is ápolja. A kezelés eredménye a ragyogóan üde és egészséges bőr.

A kezelés hatásai
Javul a bőr szerkezete, a kötőszöveti rostok feszesebbé válnak
A vér,- és nyirokkeringés fokozódik
A bőr rugalmasabb, feszesebb lesz
A meglévő ráncok csökkennek
Az arcbőr öregedési folyamatai lelassulnak
A hegek elhalványodnak

Hány alkalom szükséges?
A hatásos eredményhez általában 6-10 kezelésre van szükség, heti 1-2 alkalommal végezve.