Shiatsu talpmasszázs

Az akupresszúra különböző energiapontok stimulálásán alapuló, ősi kínai eredetű gyógymód. Az energia kiegyensúlyozásával felerősíthetjük, javíthatjuk szervezetünk öngyógyító folyamatait.

Az akupresszúra alapelve szerint a testet egy energiarendszer (meridián) hálózza be. Ezt a hálózatot különböző nyomópontokon keresztül lehet elérni és stimulálni. Az energiapontok masszírozásával javíthatjuk az energiaáramlást, feloldhatjuk az energiablokkokat és az egyes szervek működését is stimulálhatjuk.

A Shiatsu professzionális lábmasszírozó készülék görgőkkel és légpárnákkal végez masszázst a lábfejen, a bokán és a vádlin. A készülékbe beépített görgők tökéletesen reprodukálják az emberi érintéssel történő lazító, akupresszúrás masszázstechnikát. A légpárnák a bokák körüli masszázzsal segítenek ellazítani a lábfejeket, folyamatos és pulzáló mozgásukkal csökkenthetik azok zsibbadtságát.

A talp reflexzónáinak masszírozásával nő a belső szervek vérbősége, javul az anyagcsere, ami segít a szervezet öngyógyító erőinek mozgósításában. A talp masszírozása megelőzésre, frissítésre, regenerálásra is alkalmas. Általános célja az energetikai egyensúly helyreállítása.