Rádiófrekvenciás bőrfeszesítés

Az RF technológia a legújabb tudományos megoldást kínálja a bőrfeszesítés, bőrmegújítás, arcfiatalítás és a kollagén rekonstrukció területén. Már az első kezelésnél meggyőző eredményeket láthatunk.

Egyszerre kezeli a mélyen fekvő és felületi bőrrétegeket, valamint pontos bőrmelegítést végez kis energiával és fájdalommentesen, így azonnal kisimítja és feszesíti a bőrt.

Milyen problémára ajánljuk a kezelést?
Bőrfeszesítésre, bőrmegújításra; Arcfiatalításra; Kollagén rekonstrukcióra; Vérkeringés javítására.

Mi történik a kezelés során?
A rádiófrekvenciás kezelés kiemelkedő hatékonysága a szövetmelegítésen alapszik. A kontrollált hőenergia egyidőben melegíti a mély és felszíni szövetrétegeket a bőrben, melynek hatására jelentős anyagcsere fokozódás alakul ki. A technológia hatására a kollagén és elasztin rostok szintézise fokozódik, működésüket a rádiófrekvencia felgyorsítja és serkenti újratermelődésüket. A meleg hatására a rostok összerándulnak, ennek következtében a bőr azonnal megfeszül. A készülék lehetővé teszi minden testrész kezelését, így kiválóan alkalmazható arcon, nyakon, dekoltázson is a kollagén termelődése miatt.

A kezelés hatásai
A kezelés következtében kisimul, és feszesedik a bőrünk, regenerálódnak a bőrszövetek, javul az általános állaguk, fiatalosabbnak tűnünk már az első kezelés után. A rádiófrekvencia hatására javul a mikrokeringés és a bőr oxigénellátottsága, a kezelt területen feszes és tónusos bőr jön létre. Jótékony a szövetek anyagcseréjére és a vérkeringés javítására. Aktiválja a kollagén és elasztin rostokat, ezáltal megfiatalítja a kötőszövetet.

Hány alkalom szükséges?
A hatásos eredményhez általában 6-10 kezelésre van szükség, heti 1-2 alkalommal végezve.