Rádiófrekvenciás feszesítés

Az RF technológia a legújabb tudományos megoldást kínálja a cellulit és testformázás kezelésében, valamint
az öregedés ellen. Már az első kezelésnél meggyőző eredményeket láthatunk. Egyszerre kezeli a mélyen fekvő és felületi zsírrétegeket, valamint pontos bőrmelegítést végez kis energiával és fájdalommentesen, így azonnal kisimítja és feszesíti a bőrt.

Milyen problémára ajánljuk a kezelést?
Narancsbőr (cellulit) kezelésére; Bőrfiatalításra, feszesítésre; Makacs zsírlerakódásra, körméret csökkentésre; Anyagcsere és vérkeringés javítására;
Striák és terhességi csíkok halványítására; Nyirokkeringés gyorsítására, méregtelenítésre.

Hogyan történik a kezelés?
A rádiófrekvenciás kezelés kiemelkedő hatékonysága a szövetmelegítésen alapszik. A kontrollált hőenergia egyidőben melegíti a mély és felszíni szövetrétegeket a bőrben, melynek hatására jelentős anyagcsere fokozódás alakul ki, a zsírsejtek egy része szétesik, ami a nyirokrendszeren, a májon és a vesén keresztül távozik. A kollagén rostok összehúzódnak, amely azonnali bőrfeszesítést eredményez. A rádiófrekvencia után javasolt egy elvezető kezelés, mely segíti a feloldott zsír és salakanyagok távozását a szervezetből. Ez lehet vákuumos nyirokmasszázs, vibrációs tréning vagy hullámterápia. Ezen felül fontos a kezelés után
napi 2-3 liter folyadék fogyasztása.

Minden ember egy adott mennyiségű zsírsejttel születik. A zsírsejtek nem szaporodnak, csak a méretük képes a növekedésre, illetve csökkenésre. Fogyókúra esetén a zsírsejtek száma állandó marad, csupán a sejtek mérete lesz kisebb, ezért olyan könnyű a visszahízás. A rádiófrekvencia megbontja a zsírsejteket, amelyek kiürülnek a szervezetünkből, így tartós fogyást érhetünk el!

A kezelés hatásai
Aktiválja a kollagén és elasztin rostokat, ezáltal megfiatalítja a kötőszövetet, bőrünk kisimul és feszesedik. Regenerálódnak a bőrszövetek, már az első kezelés után javul az általános állaguk. Alkalmazása zsírcsökkentést, körméret csökkenést eredményez, ezért hatékony az alak-formálásban. A rádiófrekvencia hatására javul a mikrokeringés és a bőr oxigénellátottsága, a kezelt területen feszes és tónusos bőr jön létre. Narancsbőr (cellulit) csökkentő hatású.
Jótékony a szövetek anyagcseréjére és a vérkeringés javítására.

Hány alkalom szükséges?
A hatásos eredményhez általában 6-10 kezelésre van szükség, heti 1-2 alkalommal végezve.
Fontos a kezelés után napi 2-3 liter folyadék fogyasztása.