Gyémántfejes bőrcsiszolás

A mikrodermabrázió vagy más néven gyémántfejes bőrcsiszolás az egyik leghatásosabb bőrmegújító módszer, melynek eredménye a ragyogóan
tiszta és üde bőr!

Milyen problémára ajánljuk a kezelést?
Zsíros, szeboreás bőr; Finom ráncok; Dehidratált, száraz, érdes bőr; Tág pórusok; Érzékeny bőr; Sápadt, fakó bőr; Általános bőrfelszín regenerálódásra.

Hogyan történik a kezelés?
A mikrodermabrázió egy mechanikai peeling. Alkalmazása során eltávolítjuk az arc legfelső hámrétegét, a szennyeződéseket és a felhalmozódott faggyút, ezáltal a bőr teljesen megújul, megtisztul, finommá, simává válik, önmegújító folyamatai beindulnak és javul a bőrlégzés.

A kezelés hatásai
A bőr teljesen megújul, simává válik, tiszta és üde lesz. Javul a bőr mikro-keringése, anyagcsere folyamatai, oxigén ellátása, így lelassulnak az öregedési folyamatok. Jótékony hatással van a nyirokkeringésre és vérkeringésre is. Jelentősen megnő a bőr tápanyag-felszívó képessége, így közvetlenül a peeling után hatóanyagos arckezelés javasolt.

Hány alkalom szükséges?
A hatásos eredményhez általában 4-8 kezelésre van szükség, heti 1 alkalommal végezve. A kezelés fényérzékenységet okoz, így csak ősztől tavaszig végezhető.