Mélymelegterápia

Az aromaterápia, nyomásterápia és mélymelegterápia hármas kombinációjának köszönhetően akár több kiló fogyást, a problémás területeknél több centiméteres körméret-csökkenést és a narancsbőr látványos javulását tapasztalhatjuk. A test kontúrja határozottan feszesebbé válik, bőrünk feszesebb és selymesebb lesz.

A mélymeleg terápia a hőmérsékletváltozás testünkre gyakorolt pozitív hatásait használja ki.
A test felmelegítése jótékony hatású a szervezet egészére nézve, a meleg érzet már önmagában kellemes, és elősegíti a relaxálást. A hő hatására a vérkeringés az egész testben élénkebb lesz, a szervek vérellátása fokozódik, az anyagcsere és a kiválasztás is gyorsabb fokozatra kapcsol, emellett az immunrendszer is aktívabbá válik. A kezelés intenzíven fogyaszt, méregtelenít, erősíti az immunrendszert, segíti az alakformáláshoz használt hatóanyagok mélyebb felszívódását és kellemesen pihentet is egyben. A megnövekedett hőmérsékletnek köszönhetően az izmok ellazulnak, a vérátáramlás által a sejtek tápanyag és oxigén ellátása fokozódik. Az intenzív hőhatás fokozott verejtékezésben és a salakanyagok kiürülésében nyilvánul meg.

A mélymelegterápia hatása aromaterápiás testtekercseléssel a többszörösére növelhető.
A testtekercselés a narancsbőr kezelésének egyik leggyakoribb és leghatásosabb testkozmetikai módszere. A kezelés során alkalmazott hatóanyagok tartósan és látványosan fejtik ki hatásukat. Először speciális fogyasztó, cellulitkezelő krémmel kenjük be a kritikus területeket, majd fóliával betekerjük a testrészeket. Az alakformáló hatású masszázskrém koffein és L-karnitin tartalma gyorsítja a felszabadított zsírsavak elégetését, a citrom-, borókaolaj és alga kivonat pedig fokozza a koffein és L-karnitin zsírégető hatását. A benne található sheavaj mélyen hidratálja és puhává varázsolja a bőrt. A krém és a fólia hatását megturbózva jelentős helyi fogyás, narancsbőr-csökkenés és a terhességi csíkok halványulása érhető el. Mindez pihenés közben.

Kérjük, hogy a kezeléshez hozz magaddal váltóruhát (cicanadrág, póló, fehérnemű).