Lipolézeres alakformálás

A lipolézeres kezelés azoknak nyújt hatékony megoldást, akik formálni szeretnék alakjukat.

Alakformálás gyorsan és egyszerűen.

Milyen problémára ajánljuk a kezelést?
Vastagabb, makacs zsírpárnák eltüntetésére; Anyagcsere és vérkeringés javítására; Narancsbőr (cellulit) kezelésére; Striák (bőrcsíkok) és pigmentfoltok halványítására; Bőrfiatalításra, feszesítésre.

Hogyan történik a kezelés?
A lipolézer az orvosbiológia által több évtizede használt alacsony frekvenciájú lézertechnológiáját használja. A lézerfény behatol a bőrbe, melynek következtében a víz és a szabad zsírsavak kifolynak, így a zsírsejtek mérete jelentősen csökken. A zsírsejtek zsugorodása centiméterekben mérhető körméret csökkenést eredményez, miközben a környező szöveteket sértetlenül hagyja. A lézerfény hatására a zsírsejteket körülvevő hártya áteresztővé válik, ezzel megindul a zsírleadás és a méreganyagok intenzív kiürülése. A lipolézeres kezeléshez kiegészítőként hullámmasszázst vagy vibrációs tréninget kell alkalmazni az anyagcsere és a nyirokkeringés fokozása miatt, mert így sokkal gyorsabban és hatékonyabban tudja a szervezet kiüríteni a lézeres kezelés folyamán felbontott zsírt.

A kezelés hatásai
Alkalmazása zsírcsökkentést, körméret csökkenést eredményez, ezért hatékony az alakformálásban. A lézerfény hatására javul a mikrokeringés és a bőr oxigénellátottsága, a kezelt területen feszes és tónusos bőr jön létre. Narancsbőr (cellulit) csökkentő hatású. Jótékony a szövetek anyagcseréjére és vérkeringés javítására. Csökkenti a striák (bőrcsíkok) és pigmentfoltok láthatóságát. A lézeres stimuláció aktiválja a kollagén és elasztin rostokat, megfiatalítja a kötőszövetet.

Hány alkalom szükséges?
A lipolézer egy 30 perces kezelés alatt 40-60g zsírt old fel, amely 400-500 kalóriát jelent.
Egy kezeléssorozat 6-10 alkalomból áll heti kétszer-háromszor, amely 1-2 ruhaméret csökkenést eredményez. Fontos a kezelés után napi 2-3 liter folyadék fogyasztása.