LED-maszkos arcmegújítás

Bőrregenerálás és arcfiatalítás LED-maszkkal

Fényterápia a ragyogó, egészséges bőrért!
A LED maszk technológiája napjaink egyik legnépszerűbb, legdivatosabb arckezelő eljárása, mely segít visszaállítani bőröd szépségét és fiatalságát.

Megújítjuk bőröd a LED-fény erejével! Látványos eredmények, hosszantartó hatékonyság!

Hogyan történik a kezelés?
A legújabb LED fényű szépségmaszk a legkedveltebb fényspektrumokat alkalmazza a bőr megfiatalítására, energizálására, regenerálására, működésének optimalizálására vagy éppen a gyulladt aknés bőrök kezelésére. Az arc formájához jól illeszkedő maszk használatakor a leggyakoribb 7 terápiás szín (piros, zöld, kék, lila, türkiz, sárga, fehér) közül választhatunk.
A kiválasztott fényspektrum és a koncentrált fényenergia a kezelések során a bőr legmélyebb rétegeibe is képes behatolni és ott változásokat előidézni.

A kezelés hatásai
A kezelés megújítja a sejtek működését, stimulálja a kollagén termelődését, segíti a hatóanyagok beépülését sejtjeinkbe, ránctalanít, feszesíti és tömörebbé teszi a bőrt, finomítja a pórusok szerkezetét, növeli az öngyógyító folyamatokat a bőrben és erőteljes gyulladáscsökkentő hatású.
A LED fény akadály nélkül, a bőr rétegeit sértetlenül hagyva jut le a bőr mélyebb rétegeibe, ahol sejt szintű szövet stimuláció megy végbe.

A LED technológia különböző színeivel különböző problémák kezelhetőek:
Piros fény: lassítja az öregedési folyamatokat, fokozza a bőr kollagén és elasztin termelését, fiatalító, ránctalanító hatású.
Zöld fény: gyulladáscsökkentő, nyugtató hatású; továbbá ödémás, duzzadt területek és szemkörüli karikák kezelésére is alkalmas. Javítja a bőr hibáit, halványítja a pigmentfoltokat, enyhíti a rozácea tüneteit, elősegíti a sebek gyógyulását.
Kék fény: zsíros, gyulladt, aknés, problémás bőr kezelésére, tisztítására, nyugtatására.
Lila fény: bőrregeneráló, sejtmegújító hatású. Alkalmas a pattanásos bőr kezelésére és az aknés hegek eltüntetésére.
Türkiz fény: növeli a sejtek energiaszintjét és javítja anyagcseréjüket.
Sárga fény: javítja a sejtek légzését, oxigéncseréjét, energiát ad a sejteknek. Hatására javul a nyirokkeringés, a bőr immunvédekezése, csökken a bőr pirossága és gyorsul a sebgyógyulás.
Fehér fény: mélyre hatol a bőrben és felgyorsítja a szövetek anyagcseréjét. Hatására halványulnak a pigmentfoltok, csökken a finom ráncok száma és feszesebb lesz a bőr.

Melyek a LED maszk előnyei?
Non-invazív kezelés, tehát sebészeti beavatkozás nélkül történik a kezelés.
Nincs hőtermelés, ezáltal a fény anélkül jut a bőrbe, hogy károsítaná a felületét.
Minden bőrtípusnál és korosztálynál alkalmazható.
A beavatkozás fájdalommentes és rövid időt vesz igénybe.
A kezelés során aktív hatóanyagok épülnek be a bőrbe.
Az év bármely időszakában végezhető.