Kókuszolajos thai masszázs

Bársonyosan puha bőr és teljes relaxáció: különleges, meleg kókuszolajos thai masszázs kizárólag hölgyek részére képzett női masszőrtől

Stresszoldó érintés testnek és léleknek: hidratáló, bőrpuhító kókuszolajjal gazdagított relaxáló masszázs, amely egyesíti a thai masszázs blokkoldó, jótékony hatásait a finoman illatozó kókuszolaj bőrszépítő erejével.

A thai masszázs egy ősi, gyógyító hatású, természetes masszázsforma. Célja a szervezet egyensúlyi állapotának helyreállítása a test energiapályáin végzett speciális simító mozdulatokkal. Hatására csökken a feszültség, a fájdalom, ugyanakkor serkenti a vér- és nyirokkeringést, és fokozza a szervezet védekezőképességét.

Masszázsunknál – a megszokott masszázsolaj helyett – hidegen sajtolt, 100%-ban tiszta, természetes kókuszillatú, szűz kókuszolajat használunk, amely a finomított (sütésre használt) kókuszolajjal szemben magas tápanyag-tartalmú, ezért kozmetikai, bőrápolási célra is kifejezetten alkalmas (az ára a 8-10-szerese a sütésre használt változatnak).

A kókuszolaj áldásos tulajdonságai régóta ismertek a szépségipar előtt. Nem véletlen, hogy a kókuszolaj számtalan szépségápolási termék (testápolók, szappanok, hajpakolások, samponok stb.) alapanyaga.

A kókuszolaj a napjainkban kapható egyik leghatásosabb testápoló. A természetes olaj antioxidánsokban gazdag, telített zsírjai hatásosan regenerálják, hidratálják a száraz bőrt és gátolják annak kiszáradását. Természetes hatóanyagai révén nem tartalmaz semmilyen, a szervezetre ártalmas vegyi anyagot. Mindezek mellett igen sok ásványi anyagot és vitamint is tartalmaz: vas, szelén, magnézium, kalcium, foszfor, C-, E-, B1-, B3-, B5-és B6-vitamin.

A kókuszolaj a természet egyik legsokoldalúbb gyógykenőcse. Hatásosan segít különböző bőrproblémák esetén: pattanás, sebek, májfoltok, napégés esetén is hathatós segítséget nyújt.

A kókuszolajos masszázsnak tehát nagyon pozitív hatásai vannak a bőrre, nem beszélve arról, hogy az olajat masszázs előtt felmelegítjük, így még kellemesebb élményt nyújt vendégeinknek.

KIZÁRÓLAG EROTIKAMENTES MASSZÁZSOK