Ultrahangos kavitáció

Ha látványos és célzott zsírbontást szeretnél,
akkor válaszd a kavitációs kezelést!

Napjaink egyik leghatékonyabb zsírbontó eljárása!

A kavitációs zsírbontással célzottan tudjuk a problémás területeket kezelni, így pontosan onnan fogsz fogyni, ahonnan szeretnél! Így az álomalak már nem álom többé!

Milyen problémára ajánljuk a kezelést?
Vastagabb, makacs zsírpárnák eltüntetésére; Nyirokkeringés javítására; Narancsbőr kezelésére.

Hogyan történik a kezelés?
A kavitációs zsírbontás egy ultrahangos kezelés, amely
során a zsírsejtekben mikro buborékok képződnek. A nyomásváltozások hatására a buborékok gyakorlatilag “felrobbantják” a zsírsejteket, majd ez a folyékony zsír a nyirokrendszeren keresztül a vizelettel távozik. A kavitációs kezeléssel a zsírsejteket célzottan lehet végleg lebontani, a környező szövetek, erek és idegek károsítása nélkül. A kezelés teljesen fájdalommentes és nincs gyógyulási idő, így akár ebédszünetben is elvégezhető. A kavitációs zsírbontást kötelezően kiegészíti egy elvezető kezelés, mely segíti a feloldott zsír és salakanyagok távozását a szervezetből. Ez lehet vákuumos nyirokmasszázs, vibrációs tréning vagy hullámterápia.

A kezelés hatásai
A kavitációs kezelés során alkalmanként 2-3 centiméter zsír is “leolvadhat” a has, csípő, comb, fenék, vagy a felkar területén felhalmozódott és lerakódott makacs zsírfeleslegből. Emellett csökkenti a narancsbőr tüneteit, a bőr láthatóan simább, feszesebb lesz.

Hány alkalom szükséges?
Egy kezeléssorozat 6-8 alkalomból áll heti egyszer, amely 1-2 ruhaméret csökkenést eredményez.
Fontos a kezelés után napi 2-3 liter folyadék fogyasztása.