Infrás hullámmasszázs

A 2in1 infrás hullámmasszázs készülék
a nyomásterápiás nyirokmasszázs és az infrasugaras melegítés egyedülálló kombinációjával kiemelkedően hatékony a bőrfeszesítésben, regenerálásban, segíti a makacs zsírlerakódások lebontását, illetve a felgyülemlett méreganyagok kiürülését.

A gépi hullámmasszázs elősegíti a test nyirokáramlását, ezáltal serkenti az immunrendszer működését és segíti a káros anyagok eltávolítását a szövetekből. Segítségével megelőzhető, illetve kezelhető a nyirokpangás, de használata elengedhetetlen feltétele a hatékony alakformálásnak is, mivel ez a kezelés biztosítja, hogy a különböző kezelések által felszabadított zsír és méreganyagok kiürüljenek a szervezetből. Önmagában is rendkívül hatékony kezelés, de ultrahangos kavitáció, illetve rádiófrekvenciás vagy lipolézeres zsírbontás után szinte kötelező a gépi nyirokmasszázs használata.

Hogyan történik a kezelés?
A nyirokmasszázs során úgynevezett légkamrákat húzunk a teljes lábra, a has-derék területére és a karokra. A kezelés során a hullámmasszázs gép levegőt fúj ezekbe a légkamrákba, lentről felfelé, ritmikus nyomást kifejtve a szövetekre. Nyomáshullámok keletkeznek, melyek a talptól kiindulva a bokán, majd az alsó lábszáron át a lágyéki nyirokcsomókba pumpálják a nyirokfolyadékot. Ezek a masszázsnyomások váltakozó intenzitással, meghatározott időközönként követik egymást, így biztosítva a nyirokáramlás felgyorsulását és elvezetését.

A hullámmasszázs jótékony hatásai:
A szövetekre gyakorolt nyomás hatására felgyorsul a nyirokkeringés, fokozatosan javulnak, majd megszűnnek a nyirokpangás tünetei. A test körfogata csökken, az ödémák, visszerek visszahúzódnak, a bőr simábbá, feszesebbé válik. A kezelés javítja az általános közérzetet, aktiválja az immunrendszert, feszültségoldó hatású, utána könnyebbnek, kipihentebbnek érezzük magunkat. Az alhasi masszázs a renyhe bélműködésre is serkentőleg hat, ami javítja a bélmozgást, gyorsítja az anyagcserét.

Az infra terápia jótékony hatásai:
Serkenti a vérkeringést, kiüríti a lerakódott méreganyagokat, csökkenti a narancsbőr tüneteit, fogyasztó hatású. Aktivizálja az immunrendszert, lassítja az öregedési folyamatokat, tisztítja a bőr pórusait és regenerálja a sejteket. Sportolás előtt bemelegíti az izmokat, csillapítja a fájdalmat és csökkenti a gyulladást, gyorsítja a sebek, sérülések gyógyulási folyamatát. A teljes relaxáció által oldja a stresszt, megszünteti a fáradékonyságot, javítja a fizikai és szellemi teljesítőképességet.

Milyen érzés a kezelés?
A kezelés fekvő pozícióban történik. Az infra melegítős nyomásterápia rendkívül kellemes, pihentető érzetet nyújt, olyan, mint egy kellemes masszázs.

Egy-egy kezelés időtartama 30 perc. Fontos a kezelés után napi 2-3 liter folyadék fogyasztása.