Himalája sós svédmasszázs

Tökéletes felfrissülés: izomlazító, méregtelenítő, bőrszépítő Himalája sós svédmasszázs képzett női masszőrtől

A Himalája sómasszázs hidratáló, vitalizáló, méregtelenítő masszázs.

A teljes testre kiterjedő, erőteljesebb, frissítő, élénkítő masszázs fellazítja a letapadt izmokat, csökkenti a hát- és gerincfájást, a különböző izomfájdalmakat. Segít a szellemi és érzelmi feszültségek enyhítésében, melyek gyakran túlfeszült izmok formájában nyilvánulnak meg.

A masszázs során használt Himalája só a Föld legtisztább és egyik legértékesebb sófajtája, az őstenger kiszáradásakor keletkezett. Több mint 80 féle ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaz, amelyek szervezetünk felépítéséhez szükségesek. Akárcsak a víz, a só is minden élőlény számára létfontosságú, innen ered az elnevezés: a Himalája só az élet sója.

Számtalan gyógyhatása ismert: támogatja a szervezet öngyógyító erejét, erősíti az immunrendszert, nagyon nagy szerepe van az allergiás, asztmás megbetegedések gyógyításánál, mivel tisztítja a tüdőt és a hörgőket. Serkenti az anyagcserét, salaktalanító, méregtelenítő, öregedésgátló hatású. A sómasszázs egyben nagyon jó testradír is, mivel eltávolítja a bőrről az elhalt hámsejteket és értékes ásványi anyagokkal tölti fel. Kiválóan hidratálja, vitalizálja bőrünket, segít a kialakult narancsbőr megszüntetésében és a bőr öregedését is késlelteti. Kiváló stresszoldó hatást nyújt, segíti a szellemi energiánk visszanyerését.

 A Himalája só jótékony hatásai:
– természetes energiával tölti fel a testet
– egyensúlyba hozza a szervezet sav-bázis értékét
– feszes, bársonyos, hidratált bőrt eredményez
– pótolja a hiányzó ásványi anyagokat a szervezetben
– vérkeringés fokozó
– tisztítja a tüdőt és a hörgőket
– méregteleníti a szervezetet
– erősíti az immunrendszert
– megtisztítja a bőrt az elhalt hámrétegtől

KIZÁRÓLAG EROTIKAMENTES MASSZÁZSOK