Hidroabráziós bőrhámlasztás

A hidroabrázió (vagy más néven vízsugaras hámlasztás) a bőrcsiszolás egyik kíméletes, teljesen fájdalommentes formája, melynek eredménye a ragyogóan tiszta és üde bőr!

Milyen problémára ajánljuk a kezelést?
Zsíros, aknés, szeboreás bőr; Finom ráncok; Dehidratált, száraz, érdes bőr; Tág pórusok; Érzékeny bőr; Sápadt, fakó bőr; Általános bőrfelszín regenerálódásra.

Hogyan történik a kezelés?
Ultrahang segítségével szétporlasztjuk a vízcseppeket, majd az apró mikro-robbanások segítik eltávolítani az elhalt hámlemezeket és szennyeződéseket a bőr felszínéről. Gyulladt bőrök kezelésére is kiválóan alkalmas, mivel intenzív hámlasztásra képes, de emellett kíméletes a bőrünkkel. Mivel vízzel történik a hámlasztás, semmilyen utóhatása, mellékhatása nincs, így fényérzékenységet sem okoz.

A kezelés hatásai
Az ultrahangos rezgések eltávolítják az elhalt hámlemezeket, szennyeződéseket és a felhalmozódott faggyút. A felhasznált víz a bőr mélyebb rétegeit erőteljesen hidratálja, csökken a gyulladásra való hajlam, és a bőr önmegújító folyamatai beindulnak. Javul a bőr mikro-keringése, anyagcsere folyamatai, oxigén ellátása, így lelassulnak az öregedési folyamatok. Jótékony hatással van a nyirokkeringésre és vérkeringésre is. Jelentősen megnő a bőr tápanyag-felszívó képessége, így közvetlenül a peeling után hatóanyagos arckezelés javasolt.

Hány alkalom szükséges?
A hatásos eredményhez általában 4-8 kezelésre van szükség, heti 1 alkalommal végezve.