Aromaolajos thai masszázs

Stresszoldó érintés testnek és léleknek: meleg aromaolajos thai masszázs kizárólag hölgyek részére képzett női masszőrtől

Értékes olajokkal gazdagított relaxáló masszázs, amely egyesíti a thai masszázs blokkoldó, jótékony hatásait a finoman illatozó aromaolaj harmonizáló erejével.

A thai masszázs egy ősi, gyógyító hatású, természetes masszázsforma. Célja a szervezet egyensúlyi állapotának helyreállítása a test energiapályáin végzett speciális simító mozdulatokkal. Hatására csökken a feszültség, a fájdalom, ugyanakkor serkenti a vér- és nyirokkeringést, és fokozza a szervezet védekezőképességét.

Az aromaolajos masszázs ötvözi az aromaterápia és a thai masszázs gyógyító erejét, így hatékonyan szünteti meg az energiablokkokat, frissítő hatással van a testre és lélekre egyaránt.

Az ideális hőmérsékletűre melegített aromaolaj értékes hatóanyagai a meleg hatására maradéktalanul felszívódnak, illóolajai pedig helyreállítják a lélek harmóniáját.

Az izmokból a speciális simító mozdulatok és az aromaolaj hatására kioldódik minden feszültség és a test a teljes nyugalom állapotába kerül. A masszázs hatása a kezelés után még több napon át érezhető. Kifejezetten ajánlott stresszes életvitelű, feszült vagy szorongó vendégeknek.

Stresszoldásra nyugtató citromfű olajat; élénkítésre frissítő borsmenta olajat használunk.

KIZÁRÓLAG EROTIKAMENTES MASSZÁZSOK