Afrodité masszázs

Kényeztető wellness felsőfokon: Afrodité masszázs tejjel, mézzel és fehér csokoládéval hölgyek részére képzett női masszőrtől

Energetizálás és kényeztető wellness felsőfokon – tetőtől talpig, testben és lélekben!

Afrodité a görög mitológiában a szépség istennője. A legenda szerint Aphrodité szépítő fürdőit egy fügefák árnyékában lévő természetes barlangmedencében vette. Kedvenc bőrtáplálói közé tartozott a tej, a méz és a csokoládé.

A róla elnevezett masszázs során használt sűrű krém parabénmentes, természetes kozmetikum, magas minőségű organikus összetevőkkel. A bőr számára értékes vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz. A kakaó értékes összetevőivel – antioxidáns flavonoidokkal, telítetlen zsírsavakkal, fehérjékkel, vitaminokkal és ásványi anyagokkal, aloe verával, oliva-, argán- és édesmandula-olajjal fűszerezve, mézzel, karamellel és sheavajjal gazdagítva.

Egyedi összetétele intenzív, energetizáló és bőrfeltöltő hatást fejt ki, amely hidratálja, rugalmassá és feszessé teszi a bőrt.

A tej és a méz együttese gyengéden felpuhítja a bőrt és visszaadja természetes nedvességtartalmát. A fehér csokoládé antioxidánsokban gazdag és hidratáló, nedvességmegkötő hatása van. A csokoládé endorfint termelő hatása segíti a bőr, a test és a lélek harmonikus feltöltődését.

Legyél Te is részese a felejthetetlen wellness élménynek!

KIZÁRÓLAG EROTIKAMENTES MASSZÁZSOK